Uspešan oporavak od povrede i zeleno svetlo za povratak na stazu

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović uspešno je zalečila povredu ahilove tetive desne noge koju je zadobila u toku kvalifikacija skoka udalj na evropskom šampionatu u Berlinu, usled koje je bila sprečena da brani titulu evropske šampionke iz Amsterdama 2016.godine.

Sam proces oporavka trajao je dva meseca,  a Španovićeva je nedavno dobila i zeleno svetlo od svog medicinskog tima na čelu sa doktorom Jovanom Đurovićem za povratak na stazu.

Upravo u periodu od 01.novembra do 21.novembra sve devojke koje žele da upoznaju Ivanu i da zajedno sa svetskom i evropskom šampionkom odrade jedan od njenih treninga, mogu da se odazovu akciji #trenirajsaIvanom.

Više informacija o samoj akciji možete naći na oficijalnom instagram profilu Ivane Španović: https://www.instagram.com/ivanaspanovic/ .

„Sa nestrpljenjem sam čekala povratak na stazu, ali moram da priznam da nije lako vratiti se posle dvomesečne pauze. Krenuli smo sa laganim treninzima, i za sada sve ide po planu. Spremna sam za naporan rad i radujem se novim izazovima.

Posebno se radujem akciji koja sledi i druženju sa devojkama. Devojke će imati priliku da iskuse jedan mali deo moje svakodnevnice u vidu treninga, brzog oporavka od istog  i veoma sam radoznala da čujem njihove utiske  tokom i posle treninga. Želja mi je da zajedno podstaknemo devojke da budu aktivne i u ovom periodu godine, kada je definitivno lakše naći izgovor nego uskočiti u trenerku, obuti patike i pokrenuti se. Verujem da će i one meni dati potreban dodatni vetar u leđa i pozitivnu energiju u periodu povratka treninzima posle povrede, pa očekujemo jedno lepo druženje tog 24.novembra u Novom Sadu“ istakla je Španovićeva.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kalendar Takmičenja 2019

Preuzmite Ovde

Kalendar atletskih takmičenja izvan stadiona u Republici Srbiji u 2019. Godini

Publikacija ASS 2018

Prijava volontera

Statistika u Nacionalnom sportu RS

Preuzmite Ovde

Propozicije takmičenja 2019-2020

Login sekcija

Regionalni Savezi

  • Baner
  • Baner
  • Baner
  • Baner

Razno

  • Baner
  • Baner
  • Baner
  • Baner