PORODICE ZAJEDNO AKTIVNE NA SAVA OSIGURANJE PORODIČNOJ TRCI

U okviru organizacije prvog Serbia Marathona koji će se održati ove godine 3. novembra, danas je održana SAVA OSIGURANJE Porodična trka.

Ova trka bila je poklon našeg sponzora svim beogradskim porodicama koje su želele da provedu aktivno današnji dan sa nama. Sava osiguranje je, kao društveno odgovorna kompanija, prepoznala u aktivnostima, organizaciji takmičenja i načinu rada Atletskog saveza Srbije adekvatnog partnera koga su hteli da podrže i pomognu.

Pre starta trke na 3km, prisutnima se obratio predsednik Atletskog saveza Srbije, Veselin Jevrosimović: „Dragi učesnici i ljubitelji aktivnog života, drago nam je što je Atletski savez Srbije i danas zajedno s vama, kao organizator Sava osiguranje porodične trke koja nosi jedinstvenu poruku: ZAJEDNO AKTIVNI. Atletski savez Srbije ovom i sličnim manifestacijama želi da skrene pažnju javnosti na značaj fizičkih aktivnosti i ujedno, da omasovi atletski sport u Srbiji. Danas, imate sjajnu priliku da sa svojim najbližima provedete aktivan dan uz zabavu, druženje i sportske aktivnosti. Danas je ovde oko 1.000 učesnika koji će imati priliku da prošetaju ili istrče oko 3 kilometra i nakon toga uživaju na Festivalu aktivnih porodica, na kojem će vam naši sponzori ponuditi proizvode koji doprinose psihofizičkom zdravlju porodica i pojedinaca, ali i razne edukativne radionice za roditelje i decu. Na kraju, želim da se zahvalim Sava osiguranju kao naslovnom sponzoru ove trke, kao i ostalim sponzorima i donatorima Atletskog saveza Srbije. I da od srca čestitam našim učesnicima, jer svi vi koji ste se prijavili za porodičnu trku – već ste pobedili“.

Takođe, prisutnima se obratio i Milorad Bosnić, predsednik Izvršnog odbora Sava neživotnogosiguranja: “Dragi učesnici Porodične trke,  zadovoljstvo mi je da vas u svoje lično ime i u ime Sava osiguranja pozdravim i poželim dobrodošlicu na Savaosiguranje Porodičnu trku.Posebno pozdravljam najmlađe učesnike i kapitene porodica. Verujem da ćete uživati šetajući, trčajući i družeći se i sačlanovima drugih porodica.Sava osiguranje kao deo Sava Re Grupe obeležava Dan kompanije sprovodeći jednu od akcija društveno odgovornogposlovanja. Ove godine odlučili smo da prodržimo organizaciju Prve Porodične trke. Takođe, naši zaposleni iz različitihposlovnih jedinica danas učestvuju sa porodicama u Trci.Prijavljeni broj ekipa – porodica, broj svih vas koji ste došli da učestvujete u trci i da se družite je potvrda da smo nanapravili pravi izbor.Nadamo se da će ovakvi događaji postati tradicionalni.Želim vam da uživate, da se međusobno družite i smejete i ponesete što više lepih utisaka sa današnje Sava osiguranjePorodične trke”.

Svi naši atletičari podržali su ovaj vid organizacije, sa željom da ovakvih dana bude još više, a osvajač bronzane evropske dvoranske medalje Strahinja Jovančević, bio je tokom celog dana sa nama, a na kraju dodelio I nagrade.

Broj prijavljenih učesnika bio je ograničen na 1000, što je činilo ukupno 300 porodica. Iako trka nije bila takmičarskog karaktera, naš „cilj“ prešlo je preko 1000 ljudi koji su tog dana došli i bili deo Festivala aktivnih porodica.

Festival je činilo deset izlagača koji su tokom celog dana delili besplatne keksiće, cedjene sokove, držali čas joge za roditelje i dece, a imali smo čak i animatora i mađioničara koji su ih zabavljali.

Poklon paketi sadrže od Dexyca: Lego koferče, Ommade proteinske pločice, funkcionalna majica i ranac, KexBox slatki paketić , ABCDE juicery zdravi sokovi, Volskwagen poklon kesu, a za 50 najstarijih učesnika Sava osiguranje obezbedilo je mobilne telefone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kalendar atletskih takmičenja izvan stadiona u Republici Srbiji u 2023. Godini

Statistika u Nacionalnom sportu RS

Kalendar Takmičenja 2024

Publikacija SAS 2023

Razno

  • Baner
  • Baner
  • Baner
  • Baner
  • Baner
  • Baner
  • hbc-ns

Medijski prijatelji SAS

  • Baner
  • Radio S
  • Radio S