Promocija www.ass.org.rs

Danas je u prostorijama kompanije „ComTrade“ održana promocija redizajnirane internet stranice Atletskog Saveza Srbije. Prezentaciji novog internet sajta su pored predstvanika medija prisustvovali i predsednici i direktori atletskih klubova, sudije i treneri. Ovo malo atletsko okupljanje uveličali su i naši reprezentativci Dragana Tomašević i Luka Rujević.

Moderan i unapređen, novi sajt ASS je izrađen sa ciljem ostvarivanja interaktivne komunikacije između svih atletskih subjekata, saveza, klubova, trenera, sudija. Prilikom izrade sajta vodili smo se idejom da sve informacije i podaci o poslovanju koje poseduje ASS budu transparentni i dostupni svim licima koji žele da imaju uvid u rad ASS.

„Kada sam došao na funkciju predsednika ASS, uočio sam da komunikacija između saveza i klubova, trenera i sudija nije na zavidnom nivou što dovodi do neinformisanosti i loše radne klime. Na izbornoj skupštini sam obećao promenu vizuelnog identiteta, ali i jedan interaktivan odnos sa svim atletskim subjektima. Prvi korak ka tome bilo je kreiranje modernog sajta koji ima mogućnost „on line“ komunikacije. Na sajtu je rađeno dva meseca, a vrednost čitave investicije iznosi 30000 evra. Ovaj projekat je moj poklon srpskoj atletici“ izjavio je predsednik ASS Veselin Jevrosimović.

Za unapređen internet sajt u skladu sa potrebama naših korisnika, za moderan dizajn i najbolja programska rešenja zaslužan je tim kompanije „ComTrade“ u saradnji sa stručnjacima iz Atletskog saveza Srbije. Ispred kompanije „ComTrade“ gospodin Borislav Blagojević upoznao je sve prisutne sa sadržajem i funkcionisanjem novog sajta.

“Cilj je bio da sajt tehnološki unapredimo i omogućimo vrlo lako funkcionisanje. Sajt je programiran tako da može neprekidno da se usavršava, a ključna reč je komunikacija“ istakao je vođa ovog projekta, Borislav Blagojević.

Raznovrsnost, tačnost i pouzdanost informacija, ažurnost i brzina u objavljivanju istih, deo su novog imidža koji će krasiti ASS. Nadamo se da će internet stranica ASS ubuduće biti mesto okupljanja ljubitelja atletike i svih onih koji žele da budu u toku sa  dešavanjima na srpskoj atletskoj sceni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kalendar atletskih takmičenja izvan stadiona u Republici Srbiji u 2023. Godini

Statistika u Nacionalnom sportu RS

Kalendar Takmičenja 2024

Publikacija SAS 2023

Razno

  • Baner
  • Baner
  • Baner
  • Baner
  • Baner
  • Baner
  • hbc-ns

Medijski prijatelji SAS

  • Baner
  • Radio S
  • Radio S