IV Serbian Open Indoor Meeting

U sklopu svojih redovnih, godišnjih aktivnosti Atletski savez Srbije će i ove godine organizovati , četvrti po redu SERBIAN OPEN INDOOOR MEETING.

Mitin će se održati u sredu 20. februara sa početkom u 17:00 časova. U zvaničnom programu mitinga će biti dvanaest disciplina i to pet u ženskoj konkurenciji ( 60m; 60m/pr; 400m; 1500m; skok udalj), kao i sedam u muškoj (60m;60m/pr; 400m; 1500m; skok udalj; skok uvis; bacanje kugle).

Imajući u vidu  činjenicu da će se miting održati, jedan dan pre isteka roka za finalnu prijavu, za učešće na Dvoranskom prvenstvu Evrope u Glazgovu, među takmičarima vlada veliko interesovanje za učešće. Prema preliminarnim prijavama imamo prijavljenih oko 120 takmičarki i takmičara iz 12 zemalja Evrope.

“Kao i predhodnih godina, zvezda mitinga će biti Ivana Španović, kojoj će ovo biti i poslednja provera pred Glazgov, gde brani titulu šampiona Evrope koju je osvojila u Beogradu. Pored nje publika će imati priliku da vidi još nekolicinu svetski i evropski vrednih takmičara  : Pezer Mesuda (BIH) petoplasiranog sa SP u Birmingemu 2018, zatim Stipu Žunića (CRO) , trećeplasiranog sa SP u Londonu, obojica će veliku konkurenciju imati u našem Asmuru Kolašincu. Veoma interesantnu trku možemo očekivati od momaka na 1500m gde je prijavljeno deset takmičara, među kojima je i naš Elzan Bibić. Mislim da će svi oni koji naredne srede dođu u  Atletsku dvoranu imati prilike da uživaju u jednom prijatnom, atletskom popodnevu”, rekao je direktor mitinga, Slobodan Popović.

Karte za Miting su u prodaji I možete ih kupiti na biletarnici Atletske dvorane, svakog dana od 07h do 21h.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kalendar Takmičenja 2019

Preuzmite Ovde

Kalendar atletskih takmičenja izvan stadiona u Republici Srbiji u 2019. Godini

Publikacija ASS 2018

Statistika u Nacionalnom sportu RS

Preuzmite Ovde

Propozicije takmičenja 2019-2020

Login sekcija

Regionalni Savezi

  • Baner
  • Baner
  • Baner
  • Baner

Razno

  • Baner
  • Baner
  • Baner
  • Baner